NATUREL FINDIK

ÜRÜN HAZIRLANIŞI :kültür bitkilerinden elde edilen kabuklu fındıkların, sert meyve kabuğundan çıkarılmasıyla hazırlanır.

KULLANIM ŞEKLİ : İç fındık çeşitli mm`lerde boylanarak müşteri talebine göre direkt naturel olarak satışa sunulmaktadır.  

KULLANIM YERİ : Krema, çikolata, şekerleme tipi ürünlerin ana girdilerinden biridir. Ayrıca kuruyemiş olarak tüketilir. 

KALİBRASYON: Müşteri talebine göre (15mm ustu, 13-15mm,11-13mm, 10-12 mm, 11-12 mm, 9-11mm vs.) hazırlanmaktadır. 

AMBALAJ TURU: Müşteri talebine göre; vakum, iç naylonlu jüt çuval, iç naylonsuz jüt çuval, vakum ambalaj karton kutuya konarak satışa sunulmaktadır.
 

 

KIYILMIŞ FINDIK

ÜRÜN HAZIRLANIŞI : İç fındığın parçalar halinde kesilmesi suretiyle hazırlanır. 

KULLANIM ŞEKLİ : Müşteri talebine göre istenilen boylarda kesilerek satışa sunulmaktadır. 

KULLANIM YERİ :dondurma.büskivi Krema, çikolata, şekerleme tipi ürünlerin ana girdilerinden birisidir. Ayrıca unlu mamullerde de kullanılır.

KAVURMA DERECESİ : Beyazlatılmış, kavrulmuş (Açık, orta, koyu)

KALİBRASYON: Müşteri talebine göre (1-3mm, 2-4mm, 4-6mm, 4-7mm, 5-8mm, 6-7mm, 7-8mm) gibi çeşitli boylarda hazırlanır. 

AMBALAJ TÜRÜ : Vakum veya içi naylonlu polieten çuval, vakum ambalajlar karton kutuya konularak satışa sunulmaktadır.
 

 

BEYAZLATILMIŞ FINDIK

ÜRÜN HAZIRLANIŞI : İç fındığın zarının atılarak beyazlatılması ve beyazlatılmış tanelerinin ayrılmasıyla hazırlanır.

 KULLANIM ŞEKLİ : Beyazlatışmış bütün fındık seçildikten sonra müşteri talebine göre  direkt olarak satışa sunulmaktadır. 

KULLANIM YERİ: Krema, çikolata, şekerleme tipi ürünlerin ana girdilerinden biridir. Ayrıca kuruyemiş olarak tüketilir. 

KAVURMA DERECESİ  : Beyazlatılmış 

KALİBRASYON: Müşteri talebine göre (11-13 mm, 11-12mm, 12-14 mm, 13-15 mm vs.) 

AMBALAJ TURU : Vakum, içi naylonlu polietilen çuval, vakum ambalaj karton kutuya konarak satışa sunulmaktadır.
 

 

KAVRULMUŞ FINDIK

KULLANIM SEKLİ: Kavrulmuş bütün fındık seçildikten sonra müşteri talebine göre direk satışa sunulmaktadır.

KULLANIM YERİ : Krema, çikolata, şekerleme, unlu mamullerin ana girdilerinden biridir. Ayrıca kuruyemiş olarak tüketilir.

KALİBRASYON : Müşteri talebine göre (13-15 mm, 11-13mm, 11-12 mm, 12-14 mm 9-11 mm vs.) çeşitli boylarda hazırlanır

AMBALAJ TURU : Vakum, içi naylonlu polietilen çuval, vakum ambalaj     karton kutuya konarak müşteri talebine göre satışa sunulmaktadır.
 

 

DİLİMLENMİŞ FINDIK

KULLANIM ŞEKLİ : Müşteri talebine göre istenilen boylarda dilimlenerek satılmaktadır. 

KULLANIM YERİ : Krema, çikolata, şekerleme tipi ürünlerin ana girdilerinden biridir. Ayrıca unlu mamullerde de kullanılır. 

KAVURMA DERECESİ : Hafif ısı işlemden geçirilmiş, kavrulmuş. 

KALİBRASYON : Müşteri talebine göre (0,7 mm den 3mm e kadar istenilen kalınlıkta). 

AMBALAJ TÜRÜ :  İçi naylonlu karton kutularda.
 

 

FINDIK PÜRESİ

ÜRÜN HAZIRLANIŞI : İşlenmiş iç fındığın ezilmesi suretiyle hazırlanır. 

KULLANIM ŞEKLİ : Müşteri talebine göre istenen renkte kavrulan fındıklar seçildikten sonra ezilerek püre haline getirilir. 

KULLANIM YERİ : Krema, çikolata, şekerleme tipi ürünlerin ana girdilerinden biridir. 

KAVURMA DERECESİ : Açık, orta, koyu kavrulmuş (müşteri talebine göre) 

KALİBRASYON : 40 mikron  (müşteri talebine göre) 

AMBALAJ TÜRÜ : Laklı saç varillerde veya plastik varillerde veya ambalajsız direkt püre tankerine dolum yapılır.